Flink pike

Som alltid blir ektemannen politiets mistenkte. Nick bedyrer at han er uskyldig, men får stadig større problemer med å forklare den bekymringsløse oppførselen sin

Fanget av Archer!

Mellom linjene i denne boken finner vi det som vi leter etter i gode bøker. Den gode følelse av å være med i handlingen.

Det herlige nederlaget

«Hva i helvete går det av den ørkenbastarden? Utbryter Gregor Martin forbløffet og stirrer uforstående på den kortvokste legionæren som står stram som en steinstøtte.

Sensommerdager

Da jeg så nærmere på ham, fikk jeg øye på at han blødde fra den ene foten, og at noe av blodet hadde trukket gjennom buksebeinet og over på skoen, som egentlig så mer ut som en tøffel.

Hvit Panter av Øystein Wiik

"Det rykket i penispumpen. For Nordahl var det som om han ble suget ut gjennom et sort hull.Så eksploderte sylinderen og bare pungen og steinene var tilbake."

Grand Marine

Tittel: Grand Marine  Forfatter: Inger Marie Spange, Utgitt på Aschehoug 2012 Kilde: Biblioteket Et smell traff ham over høyre øre. Brillene flakset bortover de værgrå treplankene og over bryggekanten. En lammende kulde ...

Smertens aveny

Roar Sørensen viser i denne boken at han er en fremragende forteller som behersker skrivekunsten til fulle.